Menu

God Jul!

God Jul alla!
Jag skriver från mitt snöiga Luleå med en temperatur på – 22 celsius.

Jag vill också passa på att uppdatera er angående min skada. Jag har fortfarande jätteont i hälsenan men den blir långsamt bättre. Jag har redan börjat förbereda mig för EM i Stockholm. Om jag kan hoppa 3 axel innan mitten på Januari , ger jag tummen upp till förbundet. Om jag inte kan det, kommer jag att ge min plats till Ilya Solomin. Jag kan redan hoppa 2 axel med full fart så jag tror jag kommer att försöka mig på trippel axeln om någon vecka eller så.

För en månad sedan trodde jag inte att jag skulle komma tillbaka till sporten pga den mystiska smärtan jag har-nu vet jag att jag kommer tillbaka starkare än någonsin.

Tack för all hjälp 🙂

Jag önskar er en god Jul och ett härligt Nytt År 😀

Alexander Majorov; Luleå

 

Här är lite bilder från vår Julshow ( Christmas on Ice 2014)

 

Jag och Betty Callne (fotograf Per Vallgårda)

2014-12-24-2

 

Jag och min pappa Alexander “senior” (foto Luleåfotograferna)

2014-12-24-3

 

Jag och min lillebror Nikolaj Majorov (Fotograf: Clara Callne)

2014-12-24-4

 

(Foto Luleåfotograferna)

2014-12-24-5

 

Nikolaj Majorov (Foto Luleåfotograferna)

2014-12-24-6