Menu

VM

Tyvärr gick det inte så bra den här gången. Jag försöker fortfarande få tillbaka normal funktion i hälsenan, vilket är anledningen till att jag inte gör kvadruppelhopp än.

Men mitt Fria program hade inte något med skadan att göra, utan jag hade bara en riktigt dålig dag. Jag började med 3A – 3t kombinationen och den kändes ok, precis som den gjort på träning hemma, men efter den gick allt fel. Det mest irriterande var att jag gav nästan upp de sista 50 sekunderna av min program och det är inte alls min stil. Lite pinsamt faktiskt… Jag kommer aldrig att göra så igen!

En sak som jag lärt mig av detta är “titta uppåt, stå upp och ge aldrig upp”.

Mitt mål efter skadan var att ta mig till final med ett “lätt” program, utan någon quad, och det gjorde jag!

Nästa gång kommer att bli bättre!

Tack för allt stöd!