Menu

Byter till paråkning

2015-04-01-2

2015-02-01-3

Goddag!

Jag har lite nyheter till er alla.

På grund av min skade situation i hälsenan och den långsamma förbättringen så har jag beslutat att börja med paråkning istället med början nu till sommaren.

Singel åkning är mitt liv men när saker och ting inte går som planerat får man tänka om. Jag har funderat på det sedan i december och jag har redan hitta en partner att åka med. Hon heter Isabelle Olsson och är med i det svenska landslaget. Vi kommer att börja åka tillsammans denna sommar och se om det funkar. Jag kommer att berätta mera när jag vet mer efter vår “try out”.

Vi kommer att fortsätta med singel åkning tills vi vet att paråkningen fungerar och då ska vi försöka komma med i det svenska landslaget.

Jag kan tänka att detta låter kanske lite konstigt men jag tror att det kan fungera bra -jag har sett att det gjort det för andra.

Om ni har några frågor skriv i gästboken.

Ha en trevlig dag!

// Alexander Majorov